ÎN CASEROLĂ, ÎNTRE 9 ŞI 13 MARTIE

vineri, 6 martie, 2009 la 4:07 pm

De data asta, patru preview-uri din cele cinci propuneri pe care le veţi putea găsi în caserolă, începînd de duminică după-amiază. E plină piaţa de verzituri şi ierburi noi, aşa că săptămîna viitoare o lăsăm mai uşor la capitolul cărneturi şi venim cu mai multe propuneri vegetariene. Pe scurt:

DELICIUL LUI POPEYE

  • Spanac să fie şi răbdare la curăţat, că restul e o joacă de copii. Nişte ceapă, nişte ulei, fie şi nişte mărar proaspăt şi sănătate vă dorim.

PIURE DE URZICI

  • Pe cuvînt de onoare că marea fericire se compune din bucurii mici şi simple. Mai greu la curăţat urzicile de cozi, dar efortul merită cu prisosinţă. Cu un strop de unt sau doar cu ulei de măsline, ceapă şi usturoi verde, o mînă de leuştean şi o lingură de mălai. Vorbim pe larg, pe la jumătatea săptămînii.

PENNE PRIMAVERA

  • Revenim cu paste, de data asta într-o variantă fără urmă de carne. Penne, o căpăţînă de usturoi, o jumătate de ardei gras roşu, ciuperci – 100 de grame, o jumătate de cutie de pulpă de roşii, măghiran, busuioc etcetera.

SALATĂ DE SPANAC CU CEAFĂ DE BERBEC

  • Vedeta săptămînii viitoarte. E deja clar cam ce conţine ca ingrediente principale. Dreasă cu ceapă verde, oţet aromatizat, ulei de măsline şi coajă de lămîie

Toate astea plus o a cincea propunere, cu imagini şi explicaţii detaliate, începînd de duminică.