PRÎNZUL DIN CASEROLĂ: REÎNCĂRCAT ŞI EL

duminică, 22 februarie, 2009 la 9:41 pm

Spuneam zilele trecute pe Twitter, anunţam şi astăzi că prînzul din caserolă revine puţin reorganizat şi aşezat pe cîteva principii gîndite să-l facă mai practic pentru cititori. În primul rînd, propunerile mele veneau pînă acum în timpul săptămînii, pe la ora prînzului. Adică la ora la care majoritatea dintre voi aţi hotărît deja unde şi ce mîncaţi la prînz. Greşit, avînd în vedere că prea puţini mai ţineau minte pînă seara ce poftă le făcuseră, în timpul zilei, pozele mele. Asta dacă nu m-au blestemat şi au decis să nu mă mai urmărească. În al doilea rînd, majoritatea ne facem cumpărăturile în weekend, pentru toată  săptămîna. Chiar dacă aţi fi avut bunăvoinţa să pregătiţi într-o seară ceva ce aţi citit aici, în multe cazuri probabil că ar fi trebuit să treceţi pe la magazine în drum spre casă. Peste mînă, în multe cazuri. În consecinţă, iată noutăţile:

  • în fiecare săptămînă, sîmbătă dimineaţa vineri după-aniază, veţi găsi aici o însemnare cu preview-uri ale propunerilor săptămînii următoare; (mai puţin săptămîna asta, din raţiuni administrative)
  • articolul va conţine: numele celor cinci preparate, lista ingredientelor şi cantităţilor pentru fiecare dintre ele şi cîte o poză.
  • articolele separate, pentru fiecare variantă de „caserolă”, vor fi publicate de duminică pînă joi, în jurul orei 16.00; dacă ingredientele sînt la locul lor, în cămară şi în frigider, încă de sîmbătă sau duminică, ne putem vedea în linişte de bucătăreli, aproximativ o oră în fiecare seară.

În rest, feedback cît cuprinde, că e nevoie. Găsiţi mai sus lista cu propunerile săptămînii ce începe chiar din seara asta.