KOPEL’S
Ştirea e scurtă: împreună cu fratele meu mai mare şi mai deştept, Mărgărit Bănuţă, am preluat un restaurant din Bucureşti pe care îl vom redeschide la sfârşitul lunii martie. Cum mă gândeam la o formulă cât mai „light” în care să încep să anunţ treaba asta, a apărut şi soluţia: un reportaj la Pro TV :) Aşa s-a potrivit: nu pe Twitter, nu pe Facebook, nu pe blog şi nu pe „Prânzul…”, ci la Ştirile de la ora 19:00 să vorbesc pentru prima oară public despre treaba asta. Mai jos, reportajul. În zilele următoare, printre vopseluri, teste de meniu, training cu personalul şi multe alte treburi, detalii pe măsura ştirii :)
Hip, hip! Asteptam anuntul inaugural si meniul – cu sampania venim noi.
Silviu, „bucuroşi le-om duce toate”… :)
Sper ca la deschidere sa dati cate un papanasi :)
Nici vorbă.
Uuuh, primul restaurant unde stiu ca se gateste bine. Ce specific va avea? Permiti si incursiuni in spatele scenei (in bucatarie)?
Bogdan, ne-om strădui să fie cum zici :) Cu incursiunile e cam greu, oricât mi-aş dori, că nu prea mă lasă legile în vigoare, dar vedem noi cum ne descurcăm.
Felicitari si la mai mare.
Mult succes iti doresc!!!
Îţi mulţumesc tare, lavinia! .)
„Sper ca la deschidere sa dati cate un papanasi :)”
Gluma, gluma, dar o sa vezi ca astfel de glume vor fi dese. Dar te descurci cu refuzul. Stii tu:).
Cristi, dacă tot am decis că-mi place în România, I gotta cope with this :))
Bravo, fratilor!
Astept invitatie oficiala ;-)
cand e deschiderea?
Salut, Luci! Imediat după Paşti.
Eu am fost la Kopel`s, aseara.
Am vazut un afis la intrare dar nu l-am citit si am intrat.
Am fost foarte bine primiti. Nu am fost dati afara cu: „Nu ati vazut ce scrie la intrare?!”
Am luat numarul de telefon pentru rezervari si dupa Pasti vom reveni!
Hello, Georgiana! :) Se pare că ne-am cunoscut aseară :) Vă aştept cu drag după Paşti. Merc mult.
Am vazut si eu reportajul la Pro tv si mi-a placut foarte mult ceea ce faci cat si prezentarea blogului. Am intrat aici sperand sa gasesc un blog culinar … sau cel putin asa am inteles in reportaj. este vorba despre un alt blog?
Roholl@, da, pranzuldincaserola.ro.
Perfect. De acum avem un loc decent unde sa ne mai mangaiem papilele gustative.
Hai ca venim la inaugurare.
Apropo. Bag in situl meu o treaba din asta cum ca se deschide un restaurant nou. Sa afle lumea…
Bafta!
Pescar Hoinar
Salut! Am deschis pe 8 aprilie. Suntem pe Sirenelor 87, aproape de Hotel JW Marriott.
bravo, fratilor! ma foarte bucur pentru voi si va admir sincer! o sa va calc si eu pragul cat de curand ca mi-ati facut o pofta :-)
Ehei…lume veche :) Te aşteptăm.
buna, restaurantul tau e deschis in locul lui MOFT? imi aduc aminte ca in primavara parca am vrut sa mergem la MOFT si ne-am pomenit ca era in renovare…ne-am oprit la TAJ!
Da, Amedeea, este în spaţiul fostului Moft.