Riduri cu Andreea Esca, de V. Bărbulescu

marți, 29 iulie, 2014 la 3:12 am

Vă spuneam, cu alte cuvinte, acum câteva săptămâni, că „noul” Pro TV se îndreaptă cu paşi repezi către poziţia de Arici Pogonici în clasamentul televiziunilor de pe alternanţa deal-vale? Vă ziceam cumva că, de îndată ce controlul strict şi ferm asupra imaginii oamenilor de-acolo şi capacitatea de a discerne rece asupra ce „iese” şi ce nu către public s-au cam terminat, treburile încep să arate rău pe toate părţile? Apropo, voi ai văzut recent nişte ID-uri de PRO TV cu nişte baloane colorate, vorbind cu voce scremută? Eu le-am văzut şi mi-au sunat atât de bizar pentru cultura PRO, încât am verificat de mai multe ori pe ce canal eram cu telecomanda.

Ieri, DJ-ul fotograf animator de radio Valentin Bărbulescu a publicat asta „la el pă Instagram”. Pentru că poate, ceea ce, aşa cum ziceam mai sus, e o chestie foarte recentă şi cel puţin bizară.

andreea esca vali barbulescu

Nu discutăm nici despre calitatea pozei, nici despre oportunitatea ei, ci doar despre faptul că ea apare pe un cont personal de Instagram al unui domn care uneori se ocupă cu făcut poze. Mi-am exprimat părerea în legătură cu poza printr-un comentariu acolo unde ea a fost publicata prima oară. Pentru că Instagram nu permite ştergerea comentariilor, Bărbulescu a şters bărbăteşte poza şi a republicat-o după câteva ore. Zid!

Ca să ne transmită apăsat că poza cu pricina reprezintă un mare moment de răscruce în cariera sa fotografică şi, de ce nu, în procesul său de maturizare masculin-mediatică, Nea Vali pune cover cu aceeaşi poză şi pe contul său de „om” şi pe acela de „persoană publică” din Facebook Almighty. Ce nu e ok cu toată treaba asta? Ce e ok? Sunt curios să aud părerile voastre în comentarii.

vali barbuleascu facebook

vali barbulsc facebook page