PENTRU ERIKA 3: BINE-BINE-BINE!

vineri, 23 ianuarie, 2009 la 1:50 am

Adevărul este că mi-a fost cam teamă. La ora 8 PM abia se dezmorţea clubul, erau mai mulţi oameni LA treabă decît CU treabă. Dar într-o oră s-a populat bine incinta. Nu ca la primul, dar de departe mai bine decît la al doilea. Oameni cu ştiinţă la versuri, au cîntat cu verişorii de pe scenă, dinspre care am avut mari surprize personale. Nu sînt consumator greu de rap, dar pe bune că mi-a sunat bine aproape tot ce s-a auzit. Ce-i drept, am fost mai atent la oameni, care „au dat” cu poftă, pentru un public foarte vioi. Ştiam că Biţă e foarte bun, eram convins că Grasu’ XXL e un sensibil, dar am văzut şi prospături cu vînă, am auzit şi groove-uri de-a dreptul inspirate. Mare bucurie să-l revăd pe K-gula (o, tempora…) şi inginerie de ciulit urechea la Zale.

Bere bună şi interacţiuni pe măsură cu Chinezu, Cabral şi Buddha. M-am întors cu un taximetrist care avea o poză cu fie’sa, pe bord (bună cu schije, a patra şi singura nemăritată din setul de-acasă) şi pe Bendeac sonerie la telefon. Cînd a-nceput să peroreze despre criză, m-a pierdut.

pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3pentru erika 3