SPOTURI-PUBLICITARE.RO

vineri, 9 octombrie, 2009 la 9:54 am

Parafrazând un promo în care Ioan T. Morar propunea (parcă la Acasă TV) filme de cinematecă, aş putea zice „nu mă pricep la spoturi, da-mi plac!” :) Probabil că ăsta a fost şi motivul pentru care, acum vreo patru-cinci ani, am iniţiat alături de IQads seria evenimentelor „Adbreak”, bazată în mare măsură pe o vizionare de spoturi publicitare grupate sub teme diverse. Proiectam pe-atunci colecţii întregi din cataloagele Shots sau Lurzer, de spoturile lui Boursicot (Noaptea devoratorilor…) nici nu se punea problema să te-atingi.

Din manie pentru spoturi TV şi pentru că, între timp, ne-am cam mutat cu toţii pe Internet, iar mania mea s-a întâlnit în mod fericit cu spiritul de „fire starter” al lui Boerescu, uite că de câteva zile am la ce mă uita. Spoturi-publicitare.ro este primul site din .ro dedicat unei arhive de spoturi comerciale TV clasificate pe branduri şi categorii de produse. Abia am început, abia am depăşit 2,000 de spoturi, deci încă vreo zece ani de-acum înainte am cam avea ce face din punctul ăsta de vedere. După care putem să ne uităm şi noi la ele în linişte. Alţi zece ani :)

Despre alte motive pentru care Bakemono a inclus un astfel de proiect în portofoliu n-are rost să vorbim acum, discuţiile ar fi prea „specifice”. Important e ceea ce am şi comunicat într-unul dintre mesajele de promovare ale site-ului. De ce spoturi-publicitare.ro? CA SĂ TE UIŢI LA ELE! :) Enjoy!