Taste Learners, cu Bogdana Dobre și Radu Popescu

miercuri, 13 februarie, 2019 la 5:46 pm

Vine o vreme… În decembrie 2015 vă arătam poze cu un spațiu gol, cu mochetă albastră și pereți albi, într-o clădire de birouri din București. Am amenajat acolo un studio culinar și o sală de curs în care ne-am bucurat alături de sute de oameni de experiențe, sperăm noi, memorabile.

Mii de farfurii și tot atâtea emoții. E locul în care un trainer și un bucătar au lucrat de minune împreună, completând în mod fericit, dintr-o parte în cealaltă a spațiului, dorințele și motivele pentru care oameni complet diferiți ne-au călcat pragul. Am ținut cursuri, am facilitat interacțiuni, am filmat, am găzduit echipe din diverse companii sau mici evenimente private, am gătit și am povestit. A fost, fără dubii, pentru amândoi, cea mai importantă etapă profesională de până acum. Iar la asta a contribuit într-o mare măsură existența și versatilitatea spațiului în care am ales să ne desfășurăm activitatea.

Începând cu data de 1 martie 2019, spațiul integral în care Alis și cu mine ne-am desfășurat activitățile în ultimii trei ani și puțin intră în operarea și administrarea deplină a Bogdanei Dobre și a lui Radu Popescu. Adică un alt cuplu, o altă familie în interiorul căreia capacitățile și curiozitățile personale sunt complementare, va continua să crească și să se dezvolte în locul care nouă ne-a fost atât de propice. În linii mari, destinația celor două săli va rămâne aceeași de până acum, dar pentru mult mai multe detalii și explicații va trebui să discutați cu ei.

Noi ne mai auzim ;)