Taste Learners – sesiune nouă de ateliere culinare

luni, 5 ianuarie, 2015 la 12:51 am

Taste Learners este numele sub care în aprilie anul trecut am început să împărtăşesc ceea ce am învăţat în ultimii aproape opt ani de când am decis să mă dedic integral misiunii mele în bucătărie. Fără pretenţii academice, într-un context mai degrabă amical şi lejer, m-am bucurat să stau în faţa a celor peste 150 de participanţi care au ales să afle lucruri noi despre bucătărie, să consolideze ceea ce ştiau deja, să se bucure cu cuţitul în mână de orele de practică în compania celor care împărtăşesc aceeaşi pasiune sau aceleaşi necesităţi practice.

taste learners

Am proiectat prima sesiune, cea derulată primăvara trecută, încă înainte de întoarcerea mea din Brazilia. Am fost uimit şi recunoscător să aflu că mulţi dintre aceia care îmi urmăriseră proiectele anterioare aşteptau ocazia pe care le-o prilejuia propunerea mea de a participa la astfel de ateliere. Am avut multe de învăţat cu acea primă ocazie, astfel încât a doua sesiune s-a desfăşurat în condiţii mai bune decât prima. Au fost ateliere pe care le-am repetat pentru că unele dintre teme au fost solicitate de un număr mare de participanţi dar şi pentru că primele ediţii s-au bucurat de succes.

Celor care m-au întrebat la sfârşitul anului trecut despre a treia ediţie a atelierelor Taste Learners le-am dat până acum răspunsuri evazive pentru că nu ştiam exact cum vor decurge pentru mine următoarele luni, în care plănuiesc o nouă etapă din dezvoltarea mea profesională. Lucrurile sunt acum mai clare, aşa că vă anunţ cu bucurie că lucrez la configurarea unei noi serii.

Vor fi doar cinci ateliere. Primul se va desfăşura în a doua jumătate a lunii ianuarie şi va fi susţinut de un trainer invitat. Vă voi oferi toate detaliile în timp util. Celelalte patru ateliere vor fi programate în perioada  07 februarie – 07 martie şi, cel mai probabil, toate vor ocupa câte două zile – sâmbăta şi duminica, între orele 09:00 – 14:0 . Ştiu sigur că voi relua pentru a treia oară tematică atelierului despre peşte şi vietăţi marine, am solicitări pentru un atelier vegan/vegetarian, mă bate gândul în direcţia unui atelier cu multă ciocolată, dar aştept cu mult interes orice alte propuneri.

Programarea şi tematica atelierelor vor fi disponibile în curând pe site-ul Taste Learners şi pe pagina Facebook a site-ului, voi reveni săptămâna asta cu un articol detaliat despre atelierul şi invitatul special din ianuarie, vă invit să-mi lăsaţi propunerile sau întrebările în comment-uri la acest articol. Taste Learners îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, într-un spaţiu privat, detaliile privind localizarea fiind rezervate doar participanţilor. Vă mulţumesc.