IN AN ABSOLUT WORLD

vineri, 30 ianuarie, 2009 la 11:01 pm

Aseară, la Bursa Mărfurilor Creative (Calea Rahovei 196 A), Odyssey PR a organizat pentru Absolut Vodka, al căror cont l-au cîştigat aproape de sfîrşitul anului trecut, evenimentul de lansare a conceptului „In An Absolut World” pe piaţa din România. Nu intenţionez să vă plictisesc (pe unii) cu explicaţii despre platforma de comunicare. Vă spun doar că „In an Absolut world, everyone is a visionary” şi atît. Pe site-ul lor găsiţi subiectul aprofundat, într-o manieră mai mult decît atrăgătoare, zic eu.

Pentru Absolut, „In an Absolut world” este momentul în care mesajul nu mai vine dintr-o singură direcţie şi în care „social drinking” a devenit cu adevărat „social”. Creativitatea şi performanţa facilitată de interacţiune, bazată pe opţiunea şi pe dorinţele individului. Pretty smart, mai ales venind dinspre un brand care a făcut istorie şi buzz mult prin însăşi creativitatea mesajelor de pînă acum. O să vedem cum se va dezvolta povestea asta şi în România. Sînt mai mult decît curios.

Revenind la party, trebuie să recunosc că le-a ieşit bine-bine. Tavan acoperit cu „nori”, acvarii cu mixuri pe unul dintre pereţi, un „jukebox” touch screen pe care invitaţii şi-au putut ormula opţiunile muzicale în timp real către DJ, două intervenţii de mare efect ale lui Phillip „PacMan” Chbeeb, una dintre revelaţiile de la „So You Think You Can Dance”, adus special de Livehouse, o divizie buclucaşă a Emag!c Entertainment. Altceva? Flare show în spatele barului, multe mixuri de care mi-era dor (Absolut Cranberry! word…), mîncare organică, îngeri provocatori pe post de hostesses şi gazde antrenate.

In an Absolut world, you can be welcomed  by angels. In an Absolut world, you can decide whatever the DJ will play next. In an Absolut world, you can have your cocktails straight from the fish tank. In an Absolut world, I can book my own cloud. Şi aşa mai departe.

Foto. Surse: Odyssey şi Emag!c.

in an absolut worldin an absolut worldin an absolut worldphillip chbeeb

Link-uri:

Au mai scris pe blog: