ABSOLUT LIMONCELLO
In an Absolut world, you can prepare your own Limoncello. Deocamdată doar începutul, în imagini. Finalul va fi peste două săptămîni, cu un stadiu intermediar peste şapte zile, cînd voi adăuga zahărul. Via Mary Cadogan / Good Food 31, via Gennaro Contaldo. Cu o lamă pentru curăţat legume, am cojit pielea a cinci lămîi, avînd grijă să nu tai deloc sau aproape deloc din stratul alb. Am băgat cojile de lămîie pe gura unei sticle cu dop mecanic, apoi am turnat vodca din sticla originală în sticla mea, cu ajutorul unui triftor. Am închis bine şi am pus sticla în cămară. În următoarea săptămînă, voi scutura sticla de cîteva ori pe zi.
Link-uri:
mmm… tentant rau! as incerca si eu :)
şi ce reţineri ai? :) bine-ai venit!
Am transformat camara de pe hol in distilerie :D
astept rezultatul – it better be good, pentru ca agit sticla aia de cateva ori pe de am ajuns sa cred ca avem deja o relatie intima – o sa ma lase cu sechele :)))
abia assssteeeept :D
cică zilnic e suficient. a început să se îngălbenească votca?
1. in poza, lamaile alea sunt cam rosii…
2. e mai ieftin decat sticla de beutura de 18.99 pe care o gasesti in dutyfree… :)) (nu stiu daca e si mai bun, dar metoda ta e sigur mai eftina)… :)
(ce-ti mai trece si tie prin cap, Doamne iarta-ne si da-ne sa gustam)
Lămîile-alea mai închise la culoare bat mai degrabă în portocaliu şi sînt foarte bune pentru suc. Asta am avut, asta am procesat.
am crezut ca e o defectiune de expunere/prelucrare…
eu n-am mai vazut lamai atat de portocalii… Or fi bune?