IA DE-AICI, MEGASTAR!

sâmbătă, 20 octombrie, 2007 la 6:19 pm

Eu sint convins ca oamenii aia care produc show-ul asta au muncit la greu si pentru editia trecuta, si pentru asta care tocmai s-a lansat. Este evident ca se chinuie sa gaseasca niste concurenti buni si sa iasa totul cit mai profi. Dar nu pot sa nu ma uit la formatele originale de tipul asta, sa nu observ diferenta de calitate din toate punctele de vedere. „Dansez…” reuseste sa respecte si sa replice grandoarea, stralucirea, tensiunea spectacolelor identice de-afara, numai ca nu poti compara nivelul financiar si de profesionalism dintre Pro si Prima. Poti vedea toate astea si in X Factor sau American Idol. Nu si la Megastar. Concurentii, productia, scenografia, sunetul, orchestra…TOTUL suna a saracie, a cazneala si a improvizatie.

In prima editie parca sa zic ca au fost vreo doi cu un strop de personalitate. Acum aud lalaieli si poze de voce pe care scrie Mamaia si Karaoke. Si ce aud acum ma face sa cred ca, de fapt, sintem o natie lipsita de talent muzical. Ceea ce e fals! Vad indivizi care pur si simplu nu au ce sa caute in selectia finala. Pentru simplul motiv ca publicul nu are timp sa urmareasca ce frumos vor evolua ei in editiile urmatoare, cum vor fi ei (daca) modelati si transformati inartisti. Publicul vrea un show de calitate in fiecare editie. In plus, introducerea cazurilor sociale sucks big time! Arata ca o mina intinsa care cerseste audienta de proasta calitate.

Later edit: Catalin, cistigatorul primei editii, aproape lansat si trecut in liga „seniorilor”, a reusit in seara asta sa falseze mai sinistru decit a facut-o pe tot parcursul concursului.

Citeva exemple aspirationale, mai jos. Si sa nu uit: Despot si Iantu sint chiar ok in postura de jurati. Dar ce dracu’ au facut la preselectie???

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg]
[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=fyet93u-s9w]
[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=uYRLGNzwuLY]