MENIU DE PRÂNZ KOPEL’S 1 MARTIE 2012
Mea culpa, nu am reuşit să configurez meniul pe toată luna martie, dar tabelul va fi online până mâine dimineaţă. Astăzi, 1 martie, pregătim: Ciorbă de perişoare (fiartă cu os bun, cu măduvă, dreasă cu borş şi, ca de obicei, fără urmă de prafuri sau cuburi colorate), Viţel Stroganoff (îl ştiţi, cel cu sosul de muştar, ciuperci şi castraveţi muraţi) cu o garnitură specială, de mărţişoare (sic!). În meniul vegetarian şi de Post, uşurel şi gustos: Supă cremă de dovlecei (fără smântână, fără făină, doar legume fierte bine şi apoi pasate în blender plus crutoane, ca de obicei) şi Sote de ciuperci de fag (înăbuşite cu usturoi şi vin alb, sprijinite de un pui de mămăligă abnurindă). Preţurile sunt aceleaşi: 22.5 pentru meniul cu carne (felul 1, felul 2, băutură răcoritoare la pahar) şi 19.9 pentru meniul vegetarian în aceeaşi formulă. Tiramisu şi Cheesecake la desert, luăm şi comenzi din meniul a la carte în timpul prânzului. Deschidem la 12:30, iar oferta de prânz este valabilă, ca şi până acum, până la ora 15:00. Poftă mare!
Cele mai voi