VIATA CA IN NECKERMANN

sâmbătă, 25 octombrie, 2008 la 9:37 am

Cui nu-i plac „rationalele” IKEA? Sint atit de bine gindite, incit tin loc si de „emotionale”, facindu-te sa te pupi singur si sa te feliciti ca esti atit de practic in decizii, ca te-ai transformat atit de usor dintr-un chior care-si cumpara o saltea mai lunga decit dimensiunea patului intr-un geniu al ergonomiei.

Numai ca iete ce text copyot gasesc in catalogul 2009: „Partea unde gatesti este inima bucatariei. Este locul unde ai cea mai multa treaba si unde miroase cel mai frumos. Asaza un bar in fata insulei unde gatesti, cu scaune pe partea opusa, asa incit ceilalti membri ai familiei sau prietenii sa poata sta cu tine cind pregatesti masa.”

Like…reahihihihilly? Eu deja ma simt dat afara din targetul IKEA. In conditiile in care am o bucatarie mare (vreo 13 metri patrati) pentru un apartament de bloc si in comparatie cu multe altele. Nu-mi place sa cred ca respectivul catalog se adreseaza doar celor care si-au construit case care sa le dea senzatia ca traiesc ca in reviste. Sau poate ca numai eu gatesc in toata bucataria si uneori imi stau in cale mie insumi.