Reportage Session – seminar de fotografie la Biertan cu Radu Bădoiu

joi, 12 martie, 2015 la 12:18 pm

Radu e un om bun. E aproape axiomatic de bun. Priveşte blând, are glas uşor şi cântat, pasul parcă prelins şi când saltă grăbit. Până şi gestul cu care duce la gură cana de cafea parcă e menit să-ţi sublinieze că o discuţie cu Radu e de fiecare dată liniştită indiferent de eventuala gravitate a subiectului. Explică în gesturi exact cât trebuie de largi pentru cuvintele şi pentru vocea măsurată.

seminar foto Biertan Radu Badoiu

Reportage Session este un concept original Radu Bădoiu, fotograf cu peste șase ani de experiență în workshop-uri și seminarii de fotografie. Începând cu 2009, Radu Bădoiu a organizat o serie d evenimente axate pe educarea pieței foto din România. Tabere de fotografie în România sau în afara țării, seminarii dedicate îmbunătățirii tehnicilor folosite de fotografi și exploatarea potențialului turistic cu ajutorul imaginilor sunt câteva dintre cauzele pentru care a ajuns să câștige recunoaștere națională.

În perioada 30 aprilie – 3 mai 2015, Radu vă invită în perimetrul Biertan – Sighișoara – Saschiz, unde „…îmi doresc ca fiecare participant sa înțeleagă că aparatul de fotografiat este un instrument și nimic mai mult. Vom face exercitii de exorcizare, sclavii tehnicii se vor elibera și vor învăța să stăpânească, să domine și să folosească fără milă aparatura. Vom defini în fiecare dimineață, aproape redundant, scopul actului fotografic: să-ți exprimi ideile, să fii creativ, să influențezi și să-i faci să vibreze pe cei care-ți privesc munca.”

Pentru mai multe detalii, vă invit să vizitaţi pagina dedicată Reportage Session pe site-ul fotografului.

.