CARUL DE TELEVIZIUNE AL LUI ONŢANU

luni, 18 mai, 2009 la 12:07 am

Deci, băi, culturiştilor deplasaţi în grup compact la un eveniment socio-cultural în seara zilei de sâmbătă, 16 mai a.c., pe raza Sectorului 2, mai exact la amfiteatrul Mihai Eminescu, de pe raza Stadionului Naţional Lia Manoliu, fost 23 August, se dă ca enunţ imaginea de mai jos:

Ei bine, numerotând cu 1 2 3 şi 4, de la stânga spre dreapta, personajele din figura alăturată, să se determine răspunsurile aferente următoarelor întrebări:

  1. La ce nivel se cifrează alcoolemia presupusă a personajului Nr. 1?
  2. În caz de furt, lovire, asasinat subţire, incendiere neîntâmplătoare sau conflict armat la faţa locului, să se calculeze viteza potenţială de reacţie a personajului Nr.2. Mai exact: cu care mână va duce telefonul la gură şi cu care va răspunde în caz că acelaşi telefon sună?
  3. Prin deducţie logică admiţând că personajul Nr. 3 e cel mai inteligent dintre cei patru, să se determine gradul de miştouri pe care le adresează în sens de zeflemea operatorului din stânga sa.
  4. În fine, din ce comună limitrofă îşi trage obârşiile personajul Nr. 4, de ce a renunţat la frumoasa meserie de văcar comunal, la ce vârstă şi limitrofă cui?