OFERTĂ FULGERĂTOARE 15 IUNIE: 29.00 LEI PENTRU O PORŢIE DE CREVEŢI!

miercuri, 15 iunie, 2011 la 3:00 pm

Dacă e miercuri PM, creveţii de la Kopel’s sunt doar 29 de lei porţia. De la 35 de lei, preţul obişnuit de listă. De ce? Creveţii ăştia au devenit, de un an şi ceva până azi, un subiect important în meniul de pe Sirenelor 87. Apreciaţi de toţi aceia care i-au gustat până acum, transformaţi în obiect de veneraţie şi admiraţie eternă de către alţii, aproape un fetiş culinar pentru câţiva dintre obişnuiţii „casei” :)

Weekend-ul trecut, creveţii noştri au primit un compliment care ne-a copleşit având în vedere că a venit din partea unei persoane umblate prin lume şi mare amatoare de bucurii marine: „Creveţii voştri sunt la nivelul celor pe care i-am mâncat doar în restaurante cu mari pretenţii din Europa.” Acest compliment a reuşit să topească parţial preţul (nicidecum prohibitiv) al creveţilor de la Kopel’s.

E doar un prilej de a-i face mai atractivi pentru un număr mai mare de oaspeţi. Aşadar numai astăzi, miercuri, 15 iunie, între orele 15:30 şi 21:30 (ora sosirii în restaurant), „Grapes Of Joy” au preţul redus la 29 de lei. Vă aşteptăm.