PAROLA DE WEEKEND 24-26 IUNIE

vineri, 24 iunie, 2011 la 7:14 pm

Mă bucur să văd că vă place joaca noastră de-a parola de weekend. Cea de mai sus este valabilă din seara asta (vineri) până duminică seară, ora 21:30, ora sosirii la Kopel’s Restaurant, pe Sirenelor 87. Menţionaţi parola oricând din momentul sosirii şi până cereţi nota de plată şi primiţi un discount de 10% pentru toată consumaţia de pe nota de plată. Plus 2% dacă suntem în contact pe Facebook sau pe Twitter. Pentru mai multe detalii, verificaţi articolele similare pe aceeaşi temă, în secţiunea „Evenimente speciale”.

Ce vă propun absolut irezistibil în acest weekend pe Sirenelor 87?

  • Două gustări (aperitiv) 100% noi: Tartine cu icre de păstrăv proaspete şi Tartine cu jambon crud. Câte patru la porţie, la preţul bruschetelor mixte.
  • Midiile au ajuns adineauri, sunt vii, frumoase şi fără termen care să le poată descrie prospeţimea. Sunt la porţie de un kilogram, înăbuşite în sos de vin alb cu usturoi şi unt.
  • Caracatiţă, creveţi, dorada şi calamar de Mediterana, toate venite împreună cu midiile, tocmai ce am terminat să le curăţăm. Dacă le ştiţi deja, ştiţi despre ce vorbesc. Dacă nu ştiţi, e timpul să aflaţi :)
  • Pe lângă Cheesecake şi Tiramisu, încercăm zilele astea câteva tarte cu vişine, dar nu promitem nimic.
  • Nimic din meniu nu e de neglijat, aşa că nu uitaţi, C’EST MOI! :))