KADO! DE LA TINE, VIA KOPEL’S RESTAURANT

joi, 6 ianuarie, 2011 la 5:06 pm

Nici ţie nu-ţi prea plac clişeele? Nici mie :) Iar unul care m-a urmărit obsedant luna trecută a fost „Stimaţi clienţi, decembrie este luna cadourilor!”. Aşa cum Valentine’s Day este despre dragoste, aşa cum în zilele de harţi „se mănâncă peşte”, indiferent dacă ţii sau nu post :)) Cadouri faci tot anul, aşa că din ianuarie la Kopel’s te aşteptăm cu un cadou delicios şi tentant.

Începând cu seara zilei de 06.01.2011, lansăm cuponul „Kado!” (cu K, de la Kopel’s, sic!). Adică 20% reducere din nota de plată pentru o masă luată în primitoarele saloane de pe Sirenelor 87. Iată condiţiile şi firul epic al întregii poveşti:

1. Vii la Kopel’s cu cine vrei tu, în orice zi până la sfârşitul lunii ianuarie, şi faci consumaţie de minimum 100 de lei. Mâncare, băutură, treaba ta. Dar minimum 100 de lei să fie.

2. La final, odată cu nota de plată, primeşti cuponul de mai sus. Îl poţi face cadou oricui doreşti tu sau poţi să-l foloseşti chiar tu, la următoarea vizită, în ianuarie, la Kopel’s.

3. Cuponul poate fi folosit de tine sau de acela sau aceia cărora ai decis să le oferi KADO!ul până pe 31.01.2011. Aducătorul cuponului va anunţa ospătarul despre existenţa Kado!ului încă de la venire, în momentul în care va face comanda. Cuponul va fi preluat de către ospătar.

4. La finalul mesei, „cadorisitul” va beneficia de o reducere de 20% din nota de plată finală. Desigur, dacă după aplicarea reducerii nota depăşeşte valoarea de 100 de lei, va mai primi un cupon.

5. Valoarea reducerilor de pe mai multe cupoane nu poate fi cumulată pentru aceeaşi masă.

Hai că e simplu. Noi ne-am gândit că ar fi păcat să nu le împărtăşeşti şi altora experienţa memorabilă a unei mese la Kopel’s, e un cadou destul de consistent mai ales dacă îl foloseşti în mod inteligent. Ce vrem să spunem cu treaba asta? Păi zău că ar fi păcat să foloseşti o reducere de 20% pentru o cafea şi un suc sau la o masă de prânz obişnuită. Kado!ul poate deveni el însuşi un motiv serios să-ţi scoţi prietenii la un festin în toată regula.

Mâine avem deja rezervări care sigur se vor califica la obţinerea unui Kado!u, dar vreau să văd cine este primul care va beneficia în seara asta, joi, de primul cupon. Vă aştept.