PLEC!!!

sâmbătă, 4 august, 2007 la 4:55 pm

Ehei… Zica oricine ce-o vrea, dar greu trec ultimele zile inaintea MARII HOINARELI. Mai ales cind a trecut aproape un an de zile de la ultima vacanta si in conditiile in care abia daca ai impuscat vreo doua „libere” in tot anul cu pricina. Destinatia care va sa zica e undeva in SudVestul peninsulei din centrul imaginii. Adica un sat-port de pescari, fara pretentii turistice, in care mai degraba grecii isi petrec concediul.

Cu masina, fara rezervari, fara nimic sigur. Am sunat la singura persoana care se cazneste un pic in englezeste in tot satul, ne-a spus ca la ea sigur nu e nimic liber, dar sa venim, ca ne rezolva ea cumva… Well…om vedea noi cum ne descurcam.

Ce vreau: sa ma odihnesc, sa inot, sa maninc sanatos, sa vad tot ce stiu grecii sa faca din masline, sa-mi fac prieteni, sa ma bucur de o viata simpla printre oameni prietenosi.

Ce nu vreau: sa-mi sune telefonul, nu vreau hoteluri, all inclusive, jet-uri, charter, pretentii de cinci stele, mincare traditionala semipreparata congelata, ore fixe, nu vreau prea multi romani (deh…).

Probabil ca nu voi putea sa nu caut Internet la mai mult de doua-trei zile de la venire, deci e posibil sa ne mai vedem si pina ma intorc. Sper sa fac poze multe, astfel incit sa-mi pot ilustra povestile pe care oricum le voi aduce aici.

Sa fiti sanatosi!