TREI SCURTE

vineri, 23 ianuarie, 2009 la 2:39 am
  • Cristi Manafu a pornit RoTwitter Survey. Dacă ai cont pe Twitter şi nu-l urmăreşti pe @manafu, află de la mine că e primul sondaj românesc pe tema acestei simpatice unelte de comunicare, din ce în ce mai atractivă în România lui 2009.
  • Căutătorilor de „anca radu copolovici blog”, Doamna nu posedă aşa ceva. Da’ poate-şi face… Cu toate că noi nu sîntem colonie de ciutaci.
  • Îmi poate explica şi mie cineva, încet, rar, în cuvinte simple, pe înţelesul meu, cum am ajuns la performanţa de a avea un fav icon cu litera C (de la „coi-incidenţă”) fără ca eu să-l fi pus acolo şi în condiţiile în care nici măcar eu nu-mi pot folosi parola de pe server fără să o iau cu copy-paste de unde este ea băgată?
  • Later edit: am aflat cum a fost cu fav icon-ul. Un drag de băiat de la hostul meu a observat el cu agerime cum că intrările de prin blogroll-urile în care fiinţez fac o cerere de fav icon, care se traduce în error 404 pe server. Aşa că l-a făcut dumnealui singurel, cu bune intenţii. Atît de bune, încît a uitat să mă anunţe. Cu ocazia asta am reuşit să-l informez despre faptul că ziua mea de naştere nu e în ianuarie şi că nu gust cadourile-surpriză. Pam-pam.