SATISFACTION!!!

luni, 16 iulie, 2007 la 8:22 pm

tonguePe cuvintul meu daca ma intereseaza cum suna A Bigger Bang! Miine seara vreau sa-mi amintesc versuri vechi si acorduri stiute, vreau sa-i vad cum req au rezistat cu atitea „dulcegarii” ale vietii nebune pe care au dus-o.

Citeam mai devreme la Zoso despre cum o multime de jurnalisti au preluat unii de la altii „band” in loc de „bang”. Oare oamenii astia nu si-au luat bilete? Sau nici macar nu si-au citit cu atentie acreditarile?

La fiecare concert MARE, momentul in care pun mina pe bilet e unic. Hirtia, holograma, numele concertului, logo-ul atit de cunoscut al trupei pe care o voi vedea live, toate astea sint prima scinteie a unui sentiment electric ce creste pina in momentul in care ii vad pe scena.  Am avut de mai multe ori parte de vizite in culisele unor concerte sau evenimente importante, de proximitatea mai mulor artisti, dar cel mai bine m-am simtit tot la concertele pe care le-am vazut din sala, din public. Asa voi fi si miine seara.  Pe gazon, cu prieteni linga mine si pe scena.