IN LOC DE “HELLO, WORLD!”

vineri, 27 aprilie, 2007 la 8:06 am

SHIFT Sa blog sau sa nu blog? Eu scriu pentru ca stiu cum. Si pentru ca am mai scris si unora le-a placut. Mi-a placut si mie, dar numai pentru mine scriu in alta parte.  Atunci scriam pe o tema data. De mine. Google me. Sint mai degraba Word, chiar daca sint 90% PowerPoint.

Pe cine intereseaza? Am hotarit sa scriu atunci cind nu voi mai putea vorbi. Aici blogarim. Blogging in order to express? to hit the fan? to show off? to maximize? to sell? to network? to promote? to brand? to inform? Scrie. Corect, atractiv, concis, des. Lasa urme. Multe, relevante. Pentru cine? Uite de-asta n-am mai vrut sa fiu jurnalist inca din timpul facultatii. N-am stofa. Nu vreau sa fiu primul care aduce STIREA. In lumea mea apar citeva stiri in fiecare zi. Exista altii facuti sa le imprastie. Mai degraba le comentez. E mai comod.

Jurnal? Nici pomeneala… Povestim/comentam stiri pe care le are toata lumea, birfe din multinationale, recenzam produse. Pastelam crimpeie de halucinatii, primaveri printre craci, futaiuri, indivizi de care ne lasam fascinati sau pe care i-am calca pe cap in fiecare zi. Sau pur si simplu postam tot ce-am mai primit pe mail si sintem superiori gloatei doar pentru ca noi le primim printre primii. To tag or not to tag?