Taste Learners – a doua serie de ateliere culinare

luni, 15 septembrie, 2014 la 7:54 am

Prin februarie-martie, scriam pe sub cocotierii brazilieni despre „cam cum” intenţionam să se întâmple nişte ateliere pe teme culinare pe care urma să le susţin în Bucureşti pentru pasionaţi şi „nevoiţi” care ar decide că pot afla de la mine lucruri utile pe care le-ar folosi cu succes la ei în bucătărie. Apoi cursurile respective s-au întâmplat aievea. Unele cu stângăcie, altele cu revelaţii de ambele părţi ale tocătoarelor transformate în catedre şi pupitre, dar toate cu bucurie şi multă veselie în mansarda Mind & Taste Learners.

Pe 27 septembrie începe a doua serie. Sunt nouă teme, dintre care trei au fost reluate din prima serie, graţie interesului vostru pe care l-am receptat şi am ales să-l respect. Celelalte şase sunt nou-nouţe, construite în special pe baza discuţiilor avute în ultimele luni atât cu aceia care au participat la atelierele anterioare, cât şi cu zecile de participanţi de la alte momente aromate din mansardă: pauzele de prânz ale cursurilor open şi corporate ale Mind Learners, mese private, exerciţii de echipă centrate pe teme culinare etc.

Taste Learners Home Page

Avem o versiune nouă a site-ului, un design probabil mai prietenos şi o structurare mai simplă a informaţiei. Avem în continuare posibilitatea plăţii online dar şi cash, avem discount-uri personalizate şi planuri de plăţi pe care le putem armoniza în funcţie de numărul atelierelor achiziţionate de acelaşi cursant. Formularul de contact sau un mesaj direct pe Facebook sau pe mail vă stau la însemână pentru orice nelămuriri sau propuneri vă trec prin cap. Băgaţi un ochi, s-ar putea să vă tenteze câte ceva.