Noi cursuri Taste Learners din septembrie

vineri, 27 iunie, 2014 la 12:41 pm

Primul „trimestru” al cursurilor Taste Learners se va încheia sâmbătă, 28 iunie, cu un ultim atelier organizat în această vară, dedicat mai multor reţete esenţiale având oul drept principal ingredient. Au fost şapte ateliere pe teme foarte diferite (filet mignon, salate şi dressinguri, peşte şi vietăţi marine, cheesecake, tehnici de bază şi reţete esenţiale, burgeri de casă, cunoştinţe esenţiale despre ou) şi m-am bucura să identific interesul şi pasiunea crescândă pentru bucătăriue a unor oameni cu ocupaţii dintre cele mai diverse.

taste learners

Cu o scurtă pauză de aproximativ trei săptămâni (la „schimb de experienţă”, în Portugalia, ca să nu pierdem contactul cu limba învăţată în Brazilia), direcţia dedicată experienţelor culinare alese, Taste Learners Fine Dining, îşi va continua activitatea la cerere, pe proiect, cu meniuri de cină personalizate, catering, demonstraţii etc. Cursurile Taste Learners Study & Practice vor reîncepe în a doua jumătate a lunii septembrie, cu teme noi, dar şi cu teme reluate dinte cele deja parcurse în perioada mai-iulie.

Tot pentru toamnă, pregătim mai multe noutăţi şi „declinări” ale conceptului lansat în luna aprilie:

  • o nouă versiune a site-ului, mai prietenoasă şi mai atractivă din punctul de vedere al conţinutului
  • un concurs dedicat comunităţii de pe Facebook şi cursanţilor
  • un concept de team-cooking dedicat mediului de business
  • un grup de restaurante partenere în care ne vom întâlni periodic, pentru demonstraţii şi degustări personalizate

Vă mulţumesc tare mult tuturor acelora care s-au alăturat acestui proiect, indiferent de felul în care au făcut-o: lucrând efectiv la implementarea lui, oferindu-ne feedback util în diversele faze ale proiectului, participând la cursuri, susţinându-ne cu un „like” sau „share” pe Facebook şi aşa mai departe. Continuăm şi suntem foarte bucuroşi pentru asta.