PRIMA ZI DE SAMIT

marți, 1 aprilie, 2008 la 10:59 pm

Am fost bolnav. Coldrex, Stodal, tuse cutremuratoare, Stodal, Coldrex. Am lucrat la un chestionar pe teme pe jumatate noi pentru mine si mi-a placut. Asta dupa ce mi-am dat seama, intr-un tirziu, ca trebuie sa ma documentez destul de adinc pentru niste raspunsuri cit de cit de bun simt. La televizor au fost multi militieni. Cel mai mult m-au fermecat aia care zburataceau oamenii de pe trotuar „ca sa ne fie si noua mai usor”. Asta chiar in fata la antena, unde probabil iar iesise cineva sa transmita „din mijlocul orasului”.

M-am pis*at pe mine de ris la traducerea discursului din Ucraina. Ceea ce va doresc si voua doua insemnari mai jos. Apoi mi-am schimbat pemparzu’. Un ceai, un Coldrex, un Stodal… Pe la patru piem mi-a cazut netul intr-un mod dizgratios. In sensul ca blogul avea „MySQL server has disappeared”, Google mergea, messenger murise. Ceea ce toate merg infect si la ora asta. Hostu’, baiat bun, m-a rezolvat pe loc cu blogul si mi-a transmis ca GTS e impuscat in glanda, in vreo doua locuri. Mi-am adus aminte de Buftea si eternul „s-a impuscat fibra intre Bucuresti si Mogosoaia”.

Spre seara m-a obsedat faptul ca Air Force One are o fata de idiot vazut dinspre tubu’ Pitot, adica dinspre bot, bre. P’asta cu tubu’ o stiu din ’87, din tabara de aviatie de la Brasov. Sic! Prostalaul en titre nu m-a obsedat, in schimb am vomitat putin dupa „relatarea” blondei anteniste care l-a pindit pe la Marriott. Apropo, los geniales, e si cu doi de T. Doamna Dina, so pe ei ca e mitocani si n-are uzante la brand! Daca l-au bagat pe bochet prin spate, pe und estiu eu, adica pe la rampa de marfuri si gunoaie, apoi pe coridoarele-alea jalnice pe care nu multi au ocazia sa le vada, probabil ca au indepartat in prealabil mirosurile de stirvuri si ulei refolosit pe care le stiu eu.

Coldrex, Stodal, am terminat chestionarul si am reusit sa ma incadrez in deadline. M-am imprietenit cu Xbox, PS3 si Wii, cu toate in aceeasi zi! Awesome, ain’t it? Am aflat apoi ca Libertatea isi pune cenusa in cap, desi sintem mai multi care ar vrea sa vada sinje. Nevasta-mea a facut carbonara, ceea ce balotez in timp ce scriu. Stie cu d’astea, e fata de colonel, numai carbonara baga la popota :D. Ce? trafic? Ce trafic? Azi am scos nasu’ doar dupa tigari, ciocolata si apa plata. Ce frumoasa a fost prima zi de samit!

Hai pa, la naiba… Spuneti nu apei de la robinet!

PS: Sa n-avem discutii: azi a venit urechila? Azi pentru mine a inceput samitu’!