STELLA ARTOIS FOR FRIENDS

duminică, 30 martie, 2008 la 11:26 pm

Lume multa, oameni din agentii, citeva figuri publice si multe fete dragute simbata noapte, la Palatul Bragadiru, unde Stella Artois s-a gindit sa ofere prima petrecere pe 2008. Ajutati de Emag!c din punct de vedere al artistilor si de BoomPR cu invitatii si resevepeurile. Daca piarul m-a darimat cu textul aproape cretinoid al invitatiei, reteta oferita de Emag!c a fost aproape o desfatare: Otros Aires, adica un tango mai natural, mai autentic si mai viu decit plictisitorii si preamarketatii Gotan Project, apoi Electric Brother, intr-un set destul de ambiental cit sa nu deranjeze, destul de sofisticat cit sa nu te lase indiferent.

Exceptind prezenta unor fosile gen Posea ori Movileanu, societatea mi s-a parut aproape funky. Stella pentru toata lumea, un sunet ratat pe jumatate de Cristi Singer care, probabil, nu cunostea sala. La Bragadiru iti trebuie macar doua-trei experiente triste ca sa ajungi sa faci un sunet bun, din cauza constructiei destul de pacatoase a salii. Altfel, un loc in care un scenograf bun ar sti sa armonizeze stilul cam incarcat al coloanelor cu solutii contemporane de iluminare si decor. Cu ocazia asta am aflat ca Liana Patras (realitatea tv) si Cosmin Alexandru (Brandivia si, in fine, diverse alte „structuri”) sint verisori sau poate chiar frati. Altfel nu-mi explic de ce ar fi aparut tinindu-se de mina, pe la miez de noapte, la petrecerea Stella Artois.

Una peste alta, un dragut prilej sa-mi mai scot caleasca prin lume, oameni buni de cunoscut si de recunoscut. Am finalizat cam trist in Expirat, unde mi-am dat seama, in sfirsit, de ce generatiile tinere au o constitutie atit de firava, de anelide anorexice: ca sa poata intra multi in hrube de genul asta, in care n-ai loc nici sa mori. Ca de respirat in expirat (hehehe…) nici vorba. M-am retras rapid, cu timpanele singerinde, reflectind la anii in care ma tineau curelele sa bag Club A cinci-sapte nopti pe saptamina.