TELEVIZIUNE ONLINE PENTRU PITICI

miercuri, 31 octombrie, 2007 la 10:02 am

Andrei Ghica se tine de proiecte cu mare potential. Pitestean, deh…  Dar desi nu e nici insurat si n-are nici copii, manifesta un interes deosebit pentru zona asta. Adica, dupa ce a adus Utile Copii la aproape 100,000 de vizitatori pe luna, continua sa-si mobileze si mai inteligent nisa cu tvCopii. Adica o televiziune online, dedicata copiilor, care deocamdata se bazeaza pe continut YouTube. Dar pentru ca eu eram la K si el la O (adica la infOrmatica), mi-a declarat in exclusivitate (cu spaga) ca pregateste deja continut original. Adica filmeaza si monteaza niste ceva-uri despre care n-a vrut sa-mi spuna mai nimic. Serbari scolare sigur nu sint, pentru ca a pronuntat la un loc cuvinte ca „idei”, „super” si „beton”. M-a facut curios. Mai jos, comunicatul.

Cele mai indragite personaje de desene animate, cantece celebre cu si pentru copii, filme, cele mai spectaculoase gradini zoologice din lume, jocuri, sunt numai cateva dintre ‘ingredientele’ care alcatuiesc ‘grila de programe’ a primei televiziuni online pentru copii, tvCopii.ro.

Lansata in urma cu o luna de zile, www.tvCopii.ro este deja urmarita de peste 4.000 de oameni saptamanal si inregistreaza aproximativ 50.000 de afisari pe saptamana, conform trafic.ro.

Arhiva site-ului este imbogatita in fiecare zi, astfel ca tvCopii.ro ofera deja aproximativ 100 de filme din toate categoriile. Si publicul primei televiziuni online pentru copii poate contribui la continutul site-ului, trimitand propriile filme, fotografii, povesti sau povestiri. De altfel, site-ul este in totalitate interactiv, utilizatorii pot comenta filmele publicate si pot trimite raspunsurile lor la ‘intrebarea saptamanii’.

tvCopii.ro este locul unde copiii gasesc divertisment, dar si educatie, insa prezentata intr-o forma cat se poate de accesibila, colaboram cu cadre didactice care ne indruma in acest sens. Le oferim copiilor lectii de desen, cantece in limbi straine, incercam sa le stimulam creativitatea, incercam sa le dezvoltam gandirea si inteligenta. Si le mai pregatim multe surprise,” spune Andrei Ghica, administratorul www.tvCopii.ro.

Televiziunea online tvCopii.ro a fost creata de acceasi echipa care a lansat www.UtileCopii.ro, site care se adreseaza parintilor si viitorilor parinti. Cei peste 20.000 de vizitatori unici pe saptamana ai site-ului (sursa: trafic.ro) primesc informatii utile de la specialisti in pediatrie, psihologie si obstetrica-ginecologie.