PLĂNUIEŞTI? ECONOMISEŞTI!

duminică, 12 august, 2012 la 3:13 pm

Noi ne-am întors din vacanţă cu chef de voi! :) Dacă şi voi aţi cam ajuns la fundul sacului cu zile de concediu, poate că ar fi timpul să vă faceţi planuri pentru toamnă, să puneţi un gogoşar la murat şi un ban deoparte. Ce vă propunem noi în sensul acesta? Ceva de nerefuzat!

ÎN PERIOADA 13-31 AUGUST, ORICE REZERVARE DE EVENIMENT PRIVAT PENTRU LUNILE SEPTEMBRIE, OCTOMBRIE SI NOIEMBRIE, CU UN NUMĂR DE MINIMUM 25 DE INVITAŢI, BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE DE MINIMUM 15% DIN COSTUL TOTAL NOTEI DE PLATĂ. Despre ce vorbim?

  • Meniu fix personalizat, stabilit în funcţie de preferinţele voastre şi ale invitaţilor voştri. Aperitive individuale sau platouri, feluri principale din meniul a la carte sau preparate speciale cu care suntem convinşi că vă veţi uimi oaspeţii (când ai gustat ultima oară la o petrecere dintr-o raţă cu portocale coaptă întreagă la cuptor, dintr-un purcel de lapte cu mărul în gură, dintr-un somon întreg, de câteva kilograme, copt cu ierburi aromatice sau dintr-un cotlet neporţionat de miel, în crustă de fistic sau piper verde? Şi nu te gândi că ne oprim doar la atât…). Deserturi alese dintre cele pe care le preparăm în mod curent în bucătăria de pe Sirenelor 87, comenzi speciale pe care le putem onora tot aici sau combinaţii savante pentru care îi vom pune la treabă pe colaboratorii noştri externi.
  • Pachete speciale de băuturi răcoritoare, apă şi cafea, vinuri la carafă sau alegeri rafinate, perfecte pentru meniul stabilit împreună: Crama Săhăteni (Eugenia Vişinescu), Cramele Oprişor, vinuri de import din Italia, Franţa, Spania, Chile, Australia, Statele Unite sau vinuri pe care le cauţi de multă vreme şi pe care punem prinsoare că le vom găsi pentru tine.
  • Variante flexibile de aranjament al saloanelor, în funcţie de tipul evenimentului: bufet, servire la masă, combinaţii între cele două, spaţiu de dans, colţ amenajat special pentru copii etc.
  • Flori, muzică, animaţie pentru copii, momente speciale etc.

Important e să reţineţi că până la sfârşitul lunii august vă oferim acest program de reduceri care, în funcţie de complexitatea meniului şi de numărul de invitaţi, poate să vă scutească şi de un sfert din plata totală a consumaţiei. Pentru alte detalii, mă puteţi contacta oricând la 0740890961. Cu drag şi simpatie, acelaşi Viorel Copolovici.