MUZICĂ: YOUR OWN MJ

marți, 7 iulie, 2009 la 11:50 am

Am ascultat până acum prea multă muzică pentru a putea fi „fanul” vreunui artist, al vreunei trupe, al vreunui curent. Ca voi toţi, am avut perioade cu repetiţii obsesive ale unei piese ori ale unui album pe care am ajuns să-l ştiu, într-un final, pe dinafară. N-am prea cunoscut eu fani Michael Jackson la viaţa mea, că de obicei ăştia erau cam frichioţi, nu prea-i băgam în echipă la basket. (O excepţie ar fi, poate, Cristina Bazavan, care din câte ştiu a fost chiar preşedinte de fan club o vreme şi uite că n-a ajuns rău :p).

Dar sunt convins că, la fel ca în cazul altor artişi, mulţi avem măcar o piesă care ne-a plăcut în mod special. Eu am două. „Dirty Diana” şi „I Just Can’t Stop Loving You”. Prima pentru mood-ul rock, a doua pentru că mergea bine la vrăjeli, în tabără la Năvodari. (Cine nu s-a pupat „în alvelolă” la Delfinu’, habar n-are despre ce vorbesc. Şi cum nici voi nu cred că aţi fost fani, sigur aveţi măcar o piesă care vă sună mai tare în minte dacă ar fi să alegeţi dintre toate hiturile lui M.J. Care?

LATER EDIT: Cam aşa va arăta prima copertă a compilaţiei pe care tocmai o coacem împreună. Desigur, numele şi userul de Twitter al fiecărui contributor se va regăsi pe listingul pieselor. Şi face şi cărticică pentru versuri. Aşa, că vrem noi. :) Aştept în conntinuare propunerile voastre.

 

JOI, 09 iulie: vă voi trimite compilaţia completă tuturor, prin transfer.ro, în cursul zilei de luni.

Luni, 20 iulie: Scuze pentru întârziere. Linkul de pe transfer este la finalul comentariilor. Sau aici. Am făcut o treabă bună împreună şi pentru asta eu unul vă mulţumesc.

Tags: