PRÎNZUL DIN CASEROLĂ: OBLADI OBLADA AU GRATIN
Nu m-am putut abţine. Celebra piesă Beatles mi-a sunat în cap de îndată ce am definit “au gratin” în dispoziţia mea culinară de aseară. Ciuperci mari şi sănătoase, puţină costiţă afumată, tăiată subţire, “a l’italien”, cîteva cubuleţe de caşcaval afumat, un sos de smîntănă fină şi, peste toate cele, o mînă de ceapă verde, colorînd turbat toată povestea. (clic foto pentru detalii şi mai multe imagini)
asta ti-a pus sotia la pachet azi? :D
nu. asta am gătit eu aseară şi mi-am pus singur la pachet. soţia e o doamnă :) bine-ai venit.
bine te-am gasit si pofta buna … ca tot se apropie pranzul ;)
la fel şi ţie. tu ce ai în „caserolă”? :)
astazi doar niste covrigi… mi-a fost lene dimineata sa pun mancare in caserola… mancasem prea bine si am zis ca nu mi se face foame :P