VOTEZI PUNCT RO?

miercuri, 29 octombrie, 2008 la 11:42 pm

Nu perpetua un gest inutil. Nu mai legitima lenea si hotia institutionalizata. Nu conteaza in ce culori se vopsesc. Nu conteaza cit de atragatori si irezistibili iti par in campanie. Oricum vor fi citiva care se vor bucura de noul bairam electoral si vor pune stampila orbeste. Nu contezi. Nu faci parte dintre aceia care beneficiaza de pe urma votului. N-ai beneficiat niciodata. N-ai primit nimic concret de la ei in afara de stiri penibile si scandaluri jenante.

Nu-i crede atunci cind incearca sa-ti arate ca sint buni doar prin comparatie cu „ceilalti”. Nu-i lasa sa-ti scoata ochii cu „realizari” marunte, ca si cum firesc ar fi fost sa nu faca nimic. Nu mai alege dintre doua rele. Nu te lasa orbit cu poze si teatru ieftin. Nu-i lasa sa-si atribuie merite pentru ceea ce tu ai obtinut pina acum intelegind ca cel mai mult te ajuti singur. Nu-i idolatriza si nici nu-i trata cu ura.Ignora-i. Sau alege-l pe acela care esti convins ca te va reprezenta in prlament. Te priveste.

Votezi.ro este un proiect despre care stiu sa va spun doar ca a reusit sa se nasca dintr-o convergenta de idei si principii, putina empatie si suficienta rigurozitate. Dorin a venit cu ideea de start, ca el e „firestarter”. Subiectivul a pus masura in toate, uneori ne-a temperat si a facut ca toate cele sa existe intr-o matca. Eu mai mult cu efectele speciale. Nu sper sa-ti placa votezi.ro. Sper sa-ti puna semne de intrebare si sa te ajute sa gasesti macar inceputuri de raspunsuri. Am convingerea ca vei avea cite ceva de citit si multe subiecte de intors pe cit mai multe fete. Indiferent de optiuni electorale, te invit sa votezi.ro.