DRAGA OCTOPUS TRAVEL

sâmbătă, 20 octombrie, 2007 la 5:10 pm

Iti multumesc pentru newsletterele inutile pe care mi le trimiti atit de frecvent. Probabil ca m-am inscris la un moment dat pe undeva din moment ce primesc aceste informatii. Nu ma dezabonez pentru ca, la un moment dat, sper sa-mi trimiti si informatii care sa ma intereseze. Asa cum s-ar fi intimplat cu ultimul buletin pe care mi l-ai trimis, purtind titlul „Halloween Promotion”.

Draga caracatita verde, pe cuvintul meu de onoare ca mi-a lasat gura apa. Numai ca sub fotografii sugestive si titluri ca „Murder & Mistery Tour” – Edinburgh, Scotland, „Gruesome Glasgow’s Horrible History Walking Tour – Glasgow, „Jack The Ripper Evening Tour” – London, „Ghostly Prague Walking Tour” – Prague, „Ghost and Legends Tour” – Venice Islands, „Salem The Witch City” – Boston, „Ghost and Spirits Walking Tour” – New Orleans, „Dark Heart of Rome” sau „Crypts and Catacombs” – Rome as fi fost extrem de fericit sa nu gasesc asta! M-as fi bucurat foarte tare sa-mi arati exact in ce consta programul, ce cuprinde turul, ce urmeaza sa vad si cit de tare ma voi speria. Oare chiar vreti sa transmiteti o oferta pe bune sau vreti doar hituri in site?

Ei bine, am trecut peste asta si am verificat toate variantele propuse in newsletter. Adica am completat in formularul vostru online datele de sosire si plecare (sosire pe 30 octombrie si plecare pe 1 noiembrie, ca dupa Halloween are omul nevoie de o zi sa-si revina, nu?), tipul camerei si numarul de persoane. Si stiti care a fost raspunsul de fiecare data? Il stiti, ca e scris de voi:

„Nu exista nici un hotel in Boston, Statele Unite pe Mar, 30 Oct 2007 pentru 2 nopti cu o Dubla cu doua paturi camera. Cu parere de rau va anuntam ca in perioada solicitata nu sunt disponibilitati. Una sau mai multe din (sic!) preferintele Dvs. poate (pot) influenta numarul de rezultate gasite. Incercati o noua cautare dupa criterii mai generale.” Criterii mai generale:D. Caracatita pe varza, mai baieti. Nota bene: am primit newsletterul astazi.